Looking For Anything Specific?

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.. Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939.

Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook.

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη
Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη from www.newsit.gr
Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Πριν από δύο μήνες, τον. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της.

Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ...
Θλίψη στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής - Πέθανε η Φιλιώ ... from www.zarpanews.gr
Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο.

Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Στα 82 της χρόνια η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πριν από δύο μήνες, τον. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά.

Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών φιλιω πυργακη. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού.

Posting Komentar

0 Komentar